Davey Raaijmakers Mediaproducties - LOGO

"Laat het zien"

Laat zien wie je bent of wat je doet

"Immers zeggen beelden meer dan 1000 woorden"

Kijk wat ik voor u kan doen

 

Op zoek naar een Mediapartner?

Dan bent u bij mij aan het goede adres! Op een persoonlijke maar professionele manier maak ik van uw aanvraag een mooi product.

Een volledige website, een promotie video, een grote of kleine opdracht, het kan allemaal. In de praktijk blijkt dat een product video of een paar webpagina’s kunnen bijdragen aan uw succes.

“Kortom een mediaproductie informeert, enthousiasmeert en overtuigt! Vertel daarom uw verhaal met een video of website van Davey Raaijmakers mediaproducties”

Promotie video:

Naast het maken van websites kunt u bij Davey Raaijmakers mediaproducties ook terecht voor het laten maken van videoproducties. Dit kan bijvoorbeeld een video of reportage zijn voor uw bedrijf of evenement. Het grote voordeel van een promotievideo, naast het schetsen van een beeld bij uw dienst of product, is dat beeldmateriaal klanten sneller laat overgaan tot aankopen.

Alle videoproducties zullen volledig voor u opmaat gemaakt worden. Davey Raaijmakers mediaproducties heeft het juiste netwerk om uw product, met behulp van een videoproductie, nog sterker te maken.

Basis


Met een Basis productie kunt u snel, en gericht laten zien wat u als bedrijf uw klanten kunt bieden.

Een Basis productie is idiaal voor korte en snelle promoties, voor bij voorbeeld YouTube of Social Media platforms

Meer weten

Compleet


Wildt u echter meer van uw bedrijf laten zien, en wild u dat u klant meer over u te weten komt.

Dan is een complete productie voor u de passende optie.

Meer weten

De voordelen

Samenwerken:

Door ervaring in de mediawereld heeft Davey Raaijmakers Mediaproducties een zeer groot netwerk op kunnen bouwen. Professionele en gepositioneerde editors, cameramensen en redacteurs maken hiervan onderdeel uit. Hierdoor beschikken wij over de mogelijkheid binnen een korte tijd een goede crew voor uw productie samen te stellen.

Maar een aanspreekpunt:

Alle producties zullen door Davey Raaijmakers gecoördineerd worden waardoor u één aanpreekpunt heeft voor al uw vragen.

Totaal pakket:

Mocht u voor uw videoproductie gebruik willen maken van acteurs en/of figuranten beschikt Davey Raaijmakers Mediaproducties over een grote database met ruim 4000 enthousiaste figuranten en acteurs verspreid door heel Nederland.

Offerte


Vraag een gratis offerte aan!